Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Sport

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Gulyás úgy tudja, Brüsszel LMBTQ-aktivistákat küldene az iskolákba és az óvodákba

Az egyenlőség szerinte „brüsszeli nyelven” ezt jelenti.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. november 28-án.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. november 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Tönkre fogja tenni az Európai Uniót, ha egymással össze nem tartozó ügyeket kapcsol össze – cinikuskodott a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, a Kormányinfón, miután éppen az Orbán-kormány szeret összekapcsolni egymással össze nem tartozó ügyeket, például legutóbb a pedofilokat a homoszexuálisok elleni uszítással.

Gulyás Gergely a helyreállítási alappal és a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban ragadtatta el magát, rendkívül negatív fejleménynek nevezte, hogy az EU egymással saját álláspontja szerint sem összetartozó ügyeket, mint a „gyermekvédelmi törvény” és a helyreállítási alap, jogilag összekapcsol.

Közölte, a helyreállítási alapban lévő pénz Magyarországot megilleti, az „jár a magyaroknak”. Jelezte azt is, Magyarországnak érdeke az uniós tagság, több érv szól ma a tagság mellett, mint ellene.

A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban a magyar kormány álláspontja nem változott, hiába támadják Magyarországot a törvény miatt, az ország nem hajlandó változtatni azon, hogy a szexuális felvilágosítás a szülők feladata – szögezte le a miniszter, hozzáfűzve: amikor azt követeli Magyarországtól Brüsszel, hogy biztosítsa az egyenlőséget a szexuális felvilágosításban, az „brüsszeli nyelven” azt jelenti, hogy „engedjük be” az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba és az óvodákba.

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Friss fotón a gerincműtéten átesett Gulyás Gergely

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik