20 éves lett Kiszel Tünde lánya, elképesztően gyönyörű nő lett belőle

Megható sorokat írt az Instagramon a büszke édesanya.

20 éves lett Kiszel Tünde lánya,  elképesztően gyönyörű nő lett belőle
Fotó: Visage Model Management

Megindító sorokkal adta hírül Instagram-oldalán Kiszel Tünde, hogy lánya, Hunyadi Donatella betöltötte a huszadik életévét.

„Drága, jó DONATELLÁM! Ez a csodálatos és különleges nap is eljött!20 éves lettél! Nagyon gyorsan elszaladt ez a 20 év, olyan, mintha tegnap lett volna, hogy megszülettél és a karjaimban tarthattalak! Kimondhatatlanul boldog voltam, mert Édesanya lettem, életet adtam egy gyönyörű Kislánynak! Nekem van a legcsodálatosabb Gyermekem a világon! Nemcsak szép és tehetséges, hanem jólelkű, segítőkész, empatikus, együttérző, megértő, nagy szíve van! Isten ajándéka! Bearanyozod az életem! Érted élek! Örökké együtt! 20. Születésnapodon a jó Isten éltessen sokáig! Legyél nagyon boldog, egészséges és vidám! Kívánom, hogy minden álmod és vágyad váljon valóra! A VILÁGON A LEGJOBBAN SZERETLEK!”

– írta a celebnő a közösségi-oldalán, emojikkal alaposan ellátott posztjában.

Kiszel Tünde lánya szinte a nézők szeme előtt cseperedett felnőtt nővé. A Mokkában nemrég arról beszélt, hogy énekesnői karrierre vágyik – néhány hete második lett egy Belgrádban megrendezett énekversenyen –, emellett modellkedik is, fotói megjelentek az olasz Vogue magazin oldalán.

Kapcsolódó hírek