Tóth Gabi: látványosan utál egy anyuka, szinte szemmel ver

Tóth Gabi.
Tóth Gabi. Fotó: TV2

A Velvet vette észre Tóth Gabi legújabb sirámait, melyben az énekesnő rendkívül negatív játszótéri tapasztalatairól számol be, sőt, azt is írja: másfél éves kislányát bántják a jelenléte miatt.

Tóth Gabi szerint van egy anyuka, aki látványosan utálja, teátrálisan ignorálja, mikor feltűnnek a játszón lányával.

„Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is, és amikor az ő gyereke közeledik hozzánk, rászól, hogy ne jöjjön ide. Egy kétszer két méteres homokozóban viszonylag nehéz távolságot tartani, ezért még mindig sűrű szemforgatások közepette elrángatja a gyereket, jó esetben nem rángatja, hanem valamilyen mondvacsinált indokkal arrébb tessékeli”

– taglalta az énekes.

Felidézett egy másik alkalmat is, mikor egy nagyobb gyerek megijesztette Hannit: karmokat imitálva, ijesztő hangot kiadva kezdte mondani a kislányának, hogy ő egy farkas, és meg fogja enni! Hanni megijedt, sírni kezdett, a fiú anyukája viszont nem szólt semmit a jelenet láttán.

„Lefagytam… nyilván azonnal elkezdtem vigasztalni a lányomat, és közben próbáltam megérteni, hogy vajon miért nem szól rá egy szülő a gyerekére egy ilyen helyzetben” – méltatlankodott Tóth Gabit, aki szerint bár szeretné megóvni gyermekét a támadásoktól, el kell fogadnia, hogy ez nem mindig fog sikerülni.

Kapcsolódó hírek