Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Annyian adták át a Pitypang óvoda sportpályáját, hogy majdnem beleszorultak

Kátai Attila, az Erdélyi Polgári Egyesület elnöke, ifj. Buzánszky Jenő, Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, Grezsa István, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos, Len Emil Balázs, Gyergyószentmiklós alpolgármestere és Csibi Zsuzsanna, a Kós Károly Általános Iskola igazgatója (b-j) átadja a gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda új sportpályáját 2021. június 24-én.
Kátai Attila, az Erdélyi Polgári Egyesület elnöke, ifj. Buzánszky Jenő, Molnár Andrea, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, Grezsa István, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos, Len Emil Balázs, Gyergyószentmiklós alpolgármestere és Csibi Zsuzsanna, a Kós Károly Általános Iskola igazgatója (b-j) átadja a gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda új sportpályáját 2021. június 24-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

„Sportpályával” ajándékozta meg a magyar kormány a magyar adófizetők pénzéből a gyergyószentmiklósi Pitypang óvodát: a szoba méretű létesítmény átadásán azonban alig fértek el egymástól a méltóságos halljakendek.

Az MTI másik fotóján jól látszik, hogy a csöppnyi sportpályáján gyerekekből is csak egy kisebb csapat tud egyszerre sportolni, ha nem akarnak úgy járni, mint a fontos emberek:

A gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda újonnan átadott sportpályája 2021. június 24-én.

A gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda újonnan átadott sportpályája 2021. június 24-én.Fotó: MTI/Veres Nándor

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz