„Megtaláltuk a megfelelő keresztapát” – jelzőlámpáért hálálkodott egy polgármester a fideszes képviselőnek

Egyeztetés, majd megvalósítás, sőt, kivitelezés történt a szerencsi gyalogosok legnagyobb megelégedésére.

Szerencs jelenlegi legnagyobb hősei.
Szerencs jelenlegi legnagyobb hősei. Részlet a helyi tévé riportjából.

Koncz Zsófia, a térség tavaly ősszel megválasztott fideszes országgyűlési képviselője adott át egy sárgán villogó jelzőlámpát Szerencsen – számolt be róla a helyi propagandatévé egy 5 és fél perces riportban.

A zavarba ejtő eseményen Nyíri Tibor, a város független polgármestere köszönetet mondott Koncznak azért, mert közbenjárt az ügy érdekében (magyarul: elvégezte a dolgát, amiért a fizetését kapja).

A településvezető ugyanakkor Peiker Tamásnak, a Magyar Közút Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei igazgatójának sem felejtett el hálálkodni azért, hogy most már lámpa figyelmezteti a zebrán átkelő gyalogosokat a veszélyre, sőt, a zebrát is újrafestették és még a táblát is lecserélték!

A polgármester még ennél is nagyobbat álmodva arról is beszélt, keresik a pályázatot, ami az egész főutca világítását megújítaná. Konkrétumokat ugyan nem árult el, de hozzátette:

„úgy néz ki, hogy talán megtaláltuk a megfelelő pályázatot, vagy a megfelelő keresztapát”.

Szerencs vezetője azt is büszkén ecsetelte, hogy nem a boltba mentek lámpát vásárolni, hanem egyedi darabokat gyárttattak le a világítás cseréjéhez.

Kapcsolódó hírek