Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Orbán Viktor ma spanyol szélsőjobbos populistának mutogatta a kolostorkáját

Kereszténydemokrata elvek, multikulturalizmus, bevándorlás kerültek megvitatásra.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) fogadja a spanyol jobboldali VOX párt vezetőjét, Santiago Abascalt a Karmelita kolostorban 2021. május 27-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) fogadja a spanyol jobboldali VOX párt vezetőjét, Santiago Abascalt a Karmelita kolostorban 2021. május 27-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Tegnap még Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde miatt ricsajozott, ma már Santiago Abascalt, a VOX spanyolországi nacionalista, jobboldali populista párt elnökét fogadta Orbán Viktor a kolostorában.

Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke úgy tájékoztatott, a „kereszténydemokrata elveket valló, a multikulturalizmust és a bevándorlást ellenző” spanyol párt elnökével folytatott egyeztetésen részt vett Novák Katalin, a Fidesz alelnöke is.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) fogadja a spanyol jobboldali VOX párt vezetőjét, Santiago Abascalt a Karmelita kolostorban 2021. május 27-én. Középen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) fogadja a spanyol jobboldali VOX párt vezetőjét, Santiago Abascalt a Karmelita kolostorban 2021. május 27-én. Középen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke.Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A felek egyetértettek abban, hogy az Európa jövőjéről nemrég megkezdett vitában nem hiányozhat az európai nemzetek szabadságát és hagyományait felvállaló pártok hangja, akik sok millió, a tradicionális európai értékekhez kötődő polgárt képviselnek!