Orbán Viktor videóval emlékezik a ma 15 éves őszödi beszédre

„15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?”

Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én.
Orbán Viktor miniszterelnök a Türk Tanács ülésén vesz részt a járványhelyzetre való tekintettel online, videokonferencia formájában Budapesten, a Karmelita kolostorban 2021. március 31-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Lázban ég ma a teljes kormányoldal, hogy 15 éve ezen a napon került nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc „őszödi beszéde”, az Origo például annyira éli a hagyományőrzést, hogy stílszerűen motoros futárral vitették be maguknak a 2006-os eseményekről készülő propagandafilm előzetesét.

A jeles napról Orbán Viktor Facebook-oldala sem feledkezett meg. A miniszterelnök kommunikátorai Gyurcsány elhíresült idézeteit vágták össze egy videóba, hogy 15 évvel a beszéd után se feledje senki: azért kell a kert végébe stadion, Mészáros Lőrincnek meg dollármilliárdok, mert Gyurcsány Ferenc tizenöt éve elkúrta.

15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, May 26, 2021

Kapcsolódó hírek