Hatalmas trezort daruztak be Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő otthonába

Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án.
Mészáros Lőrinc, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumának elnöke a Kokas Ignác festőművész festményeit bemutató Felcsúti Képtár átadóünnepsége előtt 2019. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Érdekes fotót vett észre a 24.hu a békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. Facebook-oldalán: a cég az egyik saját készítésű páncélszekrényét reklámozza, és bár nem volt helyszín megadva,

a képek és videók alapján be lehetett azonosítani Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea leendő, több milliárd forintosra taksált otthonát.

A 24.hu azt írja, a március végi Facebook-poszt viharos gyorsasággal, alig 20 perccel a cikk megjelenése után eltűnt. A lap viszont lementette a képet, így a cikkben látható a mackó:

A lap szerette volna megtudni a cégtől, hogy valóban az 1,6 millió forintos csúcsmodellt szállították-e Mészároséknak, választ azonban egyelőre nem kaptak.

Kapcsolódó hírek