Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Megfestették Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmét

„Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ.”

Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én.
Mészáros Lőrinc, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke beszél labdarúgó akadémia és a Videoton FC közös, új, műfüves, székesfehérvári edzőközpontjának ünnepélyes átadásán 2013. január 17-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői”

– ezzel a szöveggel posztolta a közéleti témákat előszeretettel feldolgozó DrMáriás vasárnap a legfrissebb munkáját a Facebookon.

Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság…

Posted by drMáriás on Saturday, May 15, 2021

„Lőrinc almaágat tart a kezében, melyet leskelődésünk miatt férfiassága eltakarására használ, ugyanakkor azon csüng kecses almája, melyet lehengerlően vonzó mosolya kíséretében Andreája felé nyújt reménykedve. Ámbátor Andrea szépségistennő miközben angyali mosollyal néz vissza szeretett szíve választottjára furcsa mód egy másik almát fog a kezében. Vajon melyikbe harap? S harap-e egyáltalán? Megbukik-é az ember, avagy marad örökre a Paradicsomban? Ezt válaszoljátok meg testvéreim!”

– fűzte a képhez DrMáriás.

Mészáros Lőrinc egyébként a legfrissebb hírek szerint lefogyott és divatosabban is öltözködik új kedvese mellett.