Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Pfizerre is lehet időpontot foglalni, leállt a vakcinaregisztrációs oldal

Megkapja egy dolgozó a Pfizer-BioNTech vakcinából készült koronavírus elleni védőoltást a fővárosi Szent János Kórház Kútvölgyi tömbjében 2020. december 15-én.
Megkapja egy dolgozó a Pfizer-BioNTech vakcinából készült koronavírus elleni védőoltást a fővárosi Szent János Kórház Kútvölgyi tömbjében 2020. december 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Péntek kora reggel írta meg a 444.hu, hogy olvasók elmondása szerint Pfizerre is lehet már időpontot foglalni az AstraZeneca és a Sinopharm mellett, a dolog viszont vélhetően akkora terhelést okozott az eeszt.gov.hu oldalon, hogy mostanra elérhetetlenné vált.

Nem sokkal 8 óra előtt ez az üzenet fogadta az oldalra érkezőket:

pfizerjpg

Forrás: eeszt.gov.hu

Bizonyára a kormánykommunikáció majd ezúttal is behazudja, hogy valakik „terheléses támadást” indítottak a honlap ellen, miközben csak a járványra való felkészülésre kellett volna fordítani az elmúlt másfél évet a lopás helyett.

Az Origo propagandaoldal mindenesetre megerősítette, hogy 100 ezer Pfizer vakcina érkezik ma az oltópontokra, és péntek 10 órakor már oltanak velük, vélhetően még a nap folyamán fel is tudják ezeket használni.

Kapcsolódó friss hírek