Kioktatta a senkiházi miniszter Karikó Katalin világhírű kutatót, hogy hogyan kell táblázatot értelmezni

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az ajtóból visszafordulva teszi helyre a táblázatokhoz nem értő szakértőket.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az ajtóból visszafordulva teszi helyre a táblázatokhoz nem értő szakértőket. Részlet a Telex videójából.

„A szakértőknek értelmezniük kellene a kormány vasárnap közzétett, a vakcinák hatékonyságával foglalkozó táblázatot, nem pedig riogatni vele az embereket”

– így szájalt Palkovics László a Telexnek annak kapcsán, hogy még Karikó Katalin világhírű magyar biokémikus, az mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója is szóvá tette, hogy a kormány hazug táblázattal próbál bizalmatlanságot kelteni a nyugati oltóanyagokkal szemben, a keleti vakcinák ellenében.

A lentebb bemutatott tablazatot sokan elkuldtetek ezert kiegeszitettem a szukseges informacioval amit sajnalatosan…

Posted by Kati Kariko on Sunday, April 25, 2021

A miniszter nyilatkozata, akinek nevéhez az MTA szétverése, és újabban a kínai ügynökkeltető-egyetem Budapestre erőszakolása is kötődik, itt nézhető meg.

Emlékezetes, januárban még Orbán Viktor is megfürdőzött Karikó Katalin tudományos sikerében: a Kossuth rádiójában egyenesen azt mesélte, hogy a Pfizer „az valójában egy magyar vakcina”, amit „egy kisújszállási asszonyságnak” köszönhet a világ.

Kapcsolódó hírek