Kocsis Máté akkorát toporzékolt az „oltásellenes baloldalról”, hogy végül saját magát cáfolta meg

Pedig ott volt neki „feketén-fehéren”.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Hiába erőlködik a baloldal, ők nemcsak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok”

– tájékoztatta Facebook-rajongóit Kocsis Máté hétfőn.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője arra a legújabb slágerükre zendített rá, miszerint „a baloldal oltásellenes” (ja, biztos azért oltatta be magát mostanra szinte mindegyik ellenzéki vezető, mert oltásellenesek – a szerk.), és Kocsis szerint mindezt bizonyítja a „két általuk benyújtott parlamenti határozat is, amit soha nem vontak vissza”.

„Kommunikációs trükk és kétszínűség, amikor próbálják letagadni az oltásellenes mondataikat. Irományaikban feketén-fehéren leírták, amit gondolnak” – toporzékolt a fideszes, majd végül saját magát buktatta le a bizonyítékként mellékelt dokumentummal, abban ugyanis szó sincs oltásellenességről, mindössze

„az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett kínai koronavírus vakcina beszerzésével és engedélyezésével”

kapcsolatban szeretett volna az ellenzék vizsgálóbizottságot létrehozni.

Hiába erőlködik a baloldal, ők nemcsak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok! Bizonyítja ezt két általuk…

Posted by Kocsis Máté on Monday, April 12, 2021

A kínai vakcináról egyébként azóta nemcsak az derült ki, hogy strómanokon keresztül, túlárazva hozatta Magyarországra a kormány, hanem a legújabb hírek szerint a készítmények hatékonyságával sincs minden rendben.

Kapcsolódó hírek