Kásler Miklós a Szent László Kórházban bóklászott, és „nagyon jó benyomásokat” szerzett

Az idős férfi azt találta, hogy jókedvűen, lelkesen dolgoznak az egészségügyisek.

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.
Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere. Fotó: Facebook/Kásler Miklós

A Szent László Kórházba látogatott szombaton Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter.

Mint a Facebook-oldalára feltöltött propaganda-videóhoz írták, azért oda, mert az intézmény a koronavírus-járvány elleni küzdelem első vonalában vesz részt: ők vezették be az ismételten megújított protokollokat, végig részt vettek a klinikai kutatásokban, sok eredményt értek el.

Kásler az ’50-es éveket idéző hangulatjelentésében arról magyarázott:

„A Szent László Kórház felkeresésekor nagyon jó benyomásokat kaptam. Kollégáim ugyan magas terhelés mellett, de változatlan elhivatottsággal és lelkesen dolgoznak. Odaadásuk pedig garancia arra, hogy a járvány legnehezebb részén is túljut hazánk.”

Természetesen a „riportban” kórházi dolgozó nem szólalt meg (még cenzúrázva, instruáltan sem), bár ez nem túl meglepő, miután a kormány minden erejével elzárja a valódi, hiteles beszámolókat a közvéleménytől, és az egészségügyi intézményekben csak a politikusaik forgathatnak, akik természetesen mindig mindent rendben találnak.

Kásler egyébként azt is állította, hogy a kórházi kapacitások nem merültek ki, sőt, a harmadik hullám legnehezebb időszakában is „jókedvűen, fáradtan, de lelkesen” dolgoznak az egészségügyisek.

Kapcsolódó hírek