Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Novák: a magyar termékenységi adatok jobbak az uniós átlagánál

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ablakmosást imitál a közösségi oldalára feltöltött fotón.
Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ablakmosást imitál a közösségi oldalára feltöltött fotón. Fotó: Facebook/Novák Katalin

A magyar termékenységi adatok „a kormány családbarát intézkedéseivel összhangban” 2011 óta javulnak, az uniós átlag viszont évek óta romlik

– verte a mellét az Eurostat legújabb elemzései alapján a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Novák Katalin bejegyzése szerint Magyarország mára sereghajtóból az EU középmezőnyébe került, a magyar termékenységi adatok immár – kapaszkodj meg – második éve jobbak az Európai Unió átlagánál!

Ráadásul ott, ahol a termékenység Nyugat-Európában magas, ezt jelentős részben nem a honos népesség szaporodási rátája, hanem a más országból származó anyáktól született gyermekek magas száma okozza – kevert bele az észosztásba egy kis migránsozást is a miniszter, akinek a kormánya nőket, családokat, mindenkit kizárólag akképpen tud megítélni, hogy szül-e eleget, és ha nem, mikor fog.

Novák Katalin szerint az Eurostat statisztikai eredményei visszaigazolják a családbarát kormányzati intézkedéseket – kár, hogy amikor az Eurostat arról ad ki jelentést, hogy Magyarország a harmadik legszegényebb ország az EU-ban, akkor a Novák-félék csendben lapítanak.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat