Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Hidvéghi 22 409 halottnál: Brüsszel nem tudott eredményeket felmutatni a védekezésben

Magyarországon viszont szerencsére bátor, építkező kormányzás zajlik.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. Fotó: fidesz.hu

Magyarország példájából az látszik, hogy a bátor, építkező kormányzás hozhat eredményeket – magyarázta Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője szerdán.

A politikus a XXI. Század Intézettel közös konferenciasorozatának első, Európa mi vagyunk című online rendezvényén engedte el magát. Olyanokat is mondott, hogy az elmúlt év koronavírus-járvánnyal terhelt időszakában nem Brüsszel védte meg az embereket, hanem a kormányok, ugyanis az Európai Unió sem a helyzet előrejelzésében, sem pedig a kezelésében nem tudott eredményeket felmutatni – magyarázta még mindig az a Hidvéghi Balázs, akinek országában csak szerda reggelre 311-en haltak meg, és amely ország a világelsők között szerepel a népességarányos halálozási listán.

A fideszes az Európai Néppártot is kiosztotta, miután őket onnan már kicsapták: szerinte az EPP elveszítette iránytűi szerepét; nem erős közösség, hanem sokkal inkább önfeladó, sodródó alakulat – hangoztatta, hozzátéve, hogy főként ebből fakadtak a vitáik, a Fidesz ugyanis nem sodródó!

Az „új baloldali ideológiáról” azt magyarázta a politikus, hogy az alapvetően szabadságellenes. A Fidesz pedig azért „hagyta ott” az Európai Néppártot, mert lehangoló az európai jobboldal állapota – jelentette ki Hidvéghi Balázs.

Kapcsolódó friss hírek