Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Nagy Feró: „az asszony azonnal elvette” a Kossuth-díjhoz járó 16 milliót

Nagy Feró: „az asszony azonnal elvette” a Kossuth-díjhoz járó 16 milliót
Fotó: Facebook/Nagyferó és a Beatrice

A Blikk vendége volt a nemrég Kossuth-díjjal megjutalmazott Nagy Feró, aki Szabó Győzővel beszélgetve árulta el, hogy náluk olyannyira a felesége kezeli a kasszát, hogy a díjhoz járó 16 milliót is „azonnal elvette”.

„Jön a gázsi és az asszony elveszi. Én meg kérek tőle, adjon már valamit, hogy legyen nálam költőpénz, ha netán a kocsmában meg akarok inni egy bambit. Általában úgy van, hogy testvériesen megosztozunk: száz százalék az övé, enyém meg a siker. Azt se tudom, hol jár a pénz, kinek a számlájára megy. Valószínűleg a feleségemére. Amikor aláírok egy szerződést, megadok egy bankszámlát, arra átutalják. Az asszony meg nézegeti, hogy na, jól van, papa, egész jól csináltad”

– humorizált az orbánista rocker a Blikk cikke szerint.

Nagy Feró azt is mondta, szerinte a pénzt az unokákra költik majd: szeretné a jövőjüket biztosítani, korábban babakötvényt vett nekik, most „vastagabban fog majd a toll”.

„Simán lehet, hogy mire ők tizennyolc évesek lesznek, én már nem élek, de mondhatják, milyen rendes volt a nagypapa, van miből elindítani a felnőtt életüket. Ennél többet nem adhatok” – magyarázta Nagy Feró, aki a beszélgetésben azt is elárulta, hogy hamarosan játékfilm készülhet róla.

Kapcsolódó friss hírek