Deutsch Tamás úgy tudja, Brüsszel elrontotta a vakcinabeszerzést

„Tragikus a helyzet Európában” (ha eddig a migráció miatt nem lett volna elég tragikus).

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegáció vezetője beszámol Európa tragikus helyzetéről a magyar diadal ellenében.
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegáció vezetője beszámol Európa tragikus helyzetéről a magyar diadal ellenében.

Az Európai Unióban azért haladnak „csigalassúsággal” az oltási programok, mert Brüsszel hibájából nincs elég vakcina, mert Brüsszel elrontotta a vakcinabeszerzést

– mesélte a segghülyének gondolt magyaroknak hétfőn Deutsch Tamás, a Fidesz – most már csak – európai parlamenti delegáció vezetője.

Deutsch videóüzenetében azt próbálta meg eladni, hogy „tragikus a helyzet Európában”, az átoltottság aránya továbbra is rendkívül alacsony, alig 12 százalékos az Európai Unióban. „Mi magyarok is ugyanebben a helyzetben lennénk, ha a brüsszeli vakcinakudarc mellett más forrásokból nem szereztük volna be oltóanyagot” – magyarázta.

Ennyi.

Posted by Deutsch Tamás on Monday, March 29, 2021

Arról egy szót sem szólt, hogy mostanra Magyarországon az egyik legsúlyosabb a járványhelyzet az egész világon: a múlt héten többször volt, hogy lakosságarányosan nálunk haltak meg a legtöbben.

A párttársaihoz hasonlóan újabban gátlástalan Kína- és Oroszország-propagandát toló politikus azzal is heccelt, hogy hazánkban a beoltottak száma azért éri el a kettőmilliót, az átoltottság csak ezért lehet 21,5 százalék, mert az ország több vakcinát tudott Keletről beszerezni, mint amennyi vakcina az Európai Unióból érkezett.

Kapcsolódó hírek