Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Deutsch Tamás felesége lett az év edzője az MTK-nál, ahol Deutsch Tamás az elnök

Családi vállalkozás, „ennyi”.

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én.
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Deutsch-Lazsányi Erikát, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő és MTK-elnök feleségét választották meg az év edzőjének az MTK-nál, adta hírül a klub honlapja.

Deutsch-Lazsányi Erika az MTK ritmikusgimnasztika-szakosztályát vezeti, míg férje az MTK elnöke, a politikus testvére, Deutsch Péter pedig ügyvezető elnök ugyanott.

„Talán most a szokásosnál is nagyobb büszkeséggel és elismeréssel kell beszélnünk azokról, akik a nehézségek ellenére is csodálatos eredményeket értek el 2020-ban. Nagyon kevés nemzetközi versenyt lehetett megrendezni, sok sportágban kitűzték, aztán elhalasztották, majd újra, meg újra kitűzték a világversenyek időpontjait, de végül sajnos csak néhány eseményt tudtak megrendezni. Ezek előtt viszont nem voltak a szokásos nagy, nemzetközi viadalok, így elképesztően nehéz volt felkészülni, és ráadásul jó eredményt elérni. Mindez így még különlegesebbé teszi a legnagyobb sikereket: hatalmas gratuláció illeti a sportolóinkat, edzőinket, szakmai stábjainkat, és versenyzőink családját is!” – mondta Deutsch Tamás az MTK évértékelőjén.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag