Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Deutsch úgy tudja, az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével hajtják végre a Soros-tervet

De most akkor nem úgy volt, hogy győztünk?

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Fokozatosan, „kíméletlen következetességgel” folyik a Soros-terv végrehajtása az európai és a magyar baloldal aktív közreműködésével – tájékoztatta az ilyesmire fogékonyakat a Fidesz friss Petőfi-díjas európai parlamenti delegációjának vezetője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Deutsch Tamás az EP két migrációs állásfoglalására reagálva azt mondta: a két EP-határozat legfontosabb megállapításai szerint a bevándorlás és benne az illegális bevándorlás alapvető emberi jog és az Európai Unióba érkező bevándorlókat szét kell osztani a tagállamok között. Emellett, ha egy illegális bevándorló menekültügyi kérelmét jogerősen elutasítja egy tagországi hatóság, a kitoloncolás előtt olyan garanciális szabályoknak kell érvényesülniük, amelyek azt jelentik, hogy „valójában nincs kitoloncolás” – magyarázta.

A Fidesz EP-delegációjának vezetője hozzátette, hogy Dobrev Klára (DK), Cseh Katalin és Donáth Anna (Momentum), valamint további három DK-s európai parlamenti képviselő az EP bevándorláspárti többségének kemény magjához tartozva „lelkesen megszavazta” mindkét határozatot.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten