Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Orbán elárulta, mi a jeruzsálemi utazásának leckéje

Miután személyesen láthatta az újrainduló, járvány utáni élet jeleit.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) az Olajfák hegyén, Jeruzsálemben 2021. március 12-én. A magyar kormányfő hivatalos látogatásán Benjamin Netanjahu izraeli és Andrej Babis cseh kormányfővel a magyar-cseh-izraeli kormányfői csúcstalálkozón vett részt előző nap.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) az Olajfák hegyén, Jeruzsálemben 2021. március 12-én. A magyar kormányfő hivatalos látogatásán Benjamin Netanjahu izraeli és Andrej Babis cseh kormányfővel a magyar-cseh-izraeli kormányfői csúcstalálkozón vett részt előző nap. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A regisztrálás és az oltás az egyetlen út, amely kivezet a mostani nehéz helyzetből

– magyarázta Orbán Viktor a Facebookon közzétett videójában.

COVID 2/122. Izraeli lecke: vakcina és oltás // The lesson from Israel: acquiring and administering the vaccine

Posted by Orbán Viktor on Friday, March 12, 2021

A kormányfő elmesélte: kevesebb, mint 24 órát töltöttek Izraelben, fontos tárgyalásokat folytattak, „erről majd máskor”. Izraelben láthatta az újrainduló, járvány utáni élet jeleit, láthatta a teraszokat, a kinyitó éttermeket, a nekilendült gazdasági életet – közölte.

Hangsúlyozta: az eszköz, amellyel mindezt elérték, az oltás, a vakcina. A regisztrálás és az oltás az egyetlen út, amely kivezet a nehéz helyzetből – tette hozzá. Orbán arról is magyarázott, „Izrael állam világbajnoki címre tör”, a leginkább átoltott ország ma a világon!

Azt mondta: „mi is szeretnénk előkelő helyet elérni Európában”, de ehhez az kell, hogy vakcinaszállítmányokat szerezzenek, az állampolgárok pedig akarjanak kikerülni ebből a nehéz helyzetből, ami a regisztrációval és az oltással lehetséges. „Ez a jeruzsálemi út leckéje” – zárta szavait a nemzet járványtanítója.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!