Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Kocsis nagyon bepörgött: Gyurcsány csicskásai hetek óta a nyitásról beszélnek

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Elképesztően bebúgatta magát Kocsis Máté, miután a hétvégére teljes káoszba fulladt a tömeges oltás, és ezt az ellenzéki pártok nem átalltak a járványvédekezés ürügyén leginkább csak fosztogatással foglalkozó kormány orra alá dörgölni.

A Fidesz frakcióvezetője azzal hergelt legújabb Facebook-posztjában, hogy a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel, „sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról”!

„Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget? Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre”

– állította Kocsis, alaposan zárójelbe téve, hogy nem az ellenzéki pártoknak, hanem a kormánynak fut jelenleg is egy nyitásról szóló „konzultációja”, és nem az ellenzék, hanem Orbán Viktor hantázott még néhány hete is olyanokat, hogy levittük a vírust a birkózószőnyegre, vagy hogy most már mi támadunk és a vírus védekezik.

A fideszes látó azt is tudni véli: az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma!

„Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc” – írta a Fidesz frakcióvezetője, azzal fenyegetőzve: a politikai vitákat majd később lerendezik, most az emberélet az első.

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit