Kocsis nagyon bepörgött: Gyurcsány csicskásai hetek óta a nyitásról beszélnek

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Elképesztően bebúgatta magát Kocsis Máté, miután a hétvégére teljes káoszba fulladt a tömeges oltás, és ezt az ellenzéki pártok nem átalltak a járványvédekezés ürügyén leginkább csak fosztogatással foglalkozó kormány orra alá dörgölni.

A Fidesz frakcióvezetője azzal hergelt legújabb Facebook-posztjában, hogy a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel, „sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról”!

„Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget? Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre”

– állította Kocsis, alaposan zárójelbe téve, hogy nem az ellenzéki pártoknak, hanem a kormánynak fut jelenleg is egy nyitásról szóló „konzultációja”, és nem az ellenzék, hanem Orbán Viktor hantázott még néhány hete is olyanokat, hogy levittük a vírust a birkózószőnyegre, vagy hogy most már mi támadunk és a vírus védekezik.

A fideszes látó azt is tudni véli: az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma!

„Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc” – írta a Fidesz frakcióvezetője, azzal fenyegetőzve: a politikai vitákat majd később lerendezik, most az emberélet az első.

Kapcsolódó hírek