Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Orbán Viktor üldözött szamizdatban jelentette be: fel kell építeni az európai demokratikus jobboldalt

Nincs most ennél forróbb téma, pedig még Hunyadi Mátyás csontjait is ki kellene válogatni.

Orbán Viktor üldözött szamizdatban jelentette be: fel kell építeni az európai demokratikus jobboldalt
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Miközben az ország a teljes lezárásra készül – mert Orbán Viktor virológus még február 12-én is arról magyarázott, hogy kifejezetten ellenezné a további szigorításokat –, aközben a sajtószabadsággal is komoly gondok vannak:

a miniszterelnök saját honlapján közzétett szamizdatban kénytelen terjeszteni az Európai Néppárttal, az „LMBTQ-őrülettel” kapcsolatos nézeteit!

Szamizdatnak hívták ugye a kommunista rendszerekben azokat az illegálitásba kényszerült kiadványokat, melyeket titokban kellett terjeszteni, különben a rezsim cenzúrája betiltotta volna.

Hogy Orbán Viktor publicistát közel 470 sajtótermékkel a zsebében melyik rezsim cenzúrája szorongatja, az rejtély, mindenesetre Szamizdat 6. című cikkében arról értekezik: most, hogy a Fideszt kiutálták az EPP-frakcióból,

„az EPP nélkül kell felépíteni az európai demokratikus jobboldalt, amely otthont nyújt azoknak az európai polgároknak, akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását, és nemzetüket nem a múltjuk, hanem a jövőjük részének tekintik”.

Így megyünk tehát tovább március 8-tól a szigorításokkal, csúcsra ért napi halálozási- és fertőzésszámmal, összeomló egészségüggyel. Valamint a demokratikus jobboldal reményével, ami annyira elképesztően demokratikus, hogy a propagandát és a szamizdatot is ugyanaz a személy írja benne.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz