Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Elindult az újraindításról szóló konzultáció, már nagyon kíváncsi a kormány az emberek véleményére

Kutyát sétáltat egy nő a miskolci Széchenyi utcában a kijárási tilalom idején 2020. november 14-én este.
Kutyát sétáltat egy nő a miskolci Széchenyi utcában a kijárási tilalom idején 2020. november 14-én este. Fotó: MTI/Vajda János

Elindult a legújabb közpénzégetés, az újraindításról szóló konzultáció szerda este: a kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak.

A konzultációnak otthont adó vakcinainfo.gov.hu oldalon emellett továbbra is lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra.

A kormány.hu honlapon kiemelték: „az oltási program elindulásával új szakaszba léptünk”. Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van – jegyezték meg.

„Szeretnénk megismerni a magyar emberek véleményét az újraindítással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban”

– magyarázza a propaganda, noha tavasszal még az volt a mondás, hogy az ilyesmit a járványügyi szakemberekre kell bízni, majd ők tudják, hogy mikor mit szabad.

Orbán Viktor február 5-én a Kossuth rádióban beszélt arról, hogy a kormány február közepe és március eleje között online konzultáció formájában kéri ki az emberek véleményét a nyitás kérdéseiről.

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt