Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Hollik úgy tudja, a baloldal csődbe vinné az országot

Ha most a baloldal kormányozna, még a vírus is vírusos volna!

Hollik István KDNP-s képviselő felszólal a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló előterjesztés vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 3-án.
Hollik István KDNP-s képviselő felszólal a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló előterjesztés vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 3-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal válságkezelés helyett csak nagyobb bajt csinált, és ha kormányoznának, ugyanúgy csődbe vinnék az országot, ahogy korábban.

Hollik István videoüzenetében kifejtette, bezzeg a Fidesz-kormány megőrizte a munkahelyeket, a munkanélküliség az Európai Unióban a harmadik legalacsonyabb szinten áll. Hitelmoratóriumot vezettek be, ami szerinte 50 ezer kis- és közepes vállalkozásnak és több mint egymillió háztartásnak segített, és összességében háromezer milliárd forint maradt így a magyar családoknál és vállalkozásoknál.

Gyurcsány Ferenc kormányzása óta tudjuk, hogy a bajban, a válság kezelésében a baloldalra nem lehet számítani. Mi azért…

Posted by Hollik István on Thursday, February 4, 2021

Arról is mesélt, a leginkább érintett ágazatokban átvállalták a bérek felét és elengedték a szociális hozzájárulási adót, felére csökkentették az iparűzési adót (amit mivel az árbevétel alapján kell fizetni, éppen nem segített azokon, akiknek amúgy sincs bevétele ezekben az időkben – a szerk.).

Hollik István rákanyarodva fő mondanivalójára ezután azzal hergelt, hogy a baloldal végig támadta a védekezést és elégedetlenkedett! Azt hiszik, „elfelejtettük, hogy amikor ők kormányoztak, hogyan is kezelték a válságot” – méltatlankodott.

Azt is mondta, a baloldal, kormányzása idején, megemelte az adókat, elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért a közalkalmazottaktól, megszüntette az otthonteremtési programokat, az államcsőd szélére lökte az országot, és a Nemzetközi Valutaalap „pórázát is a nyakunkba varrták”, sorolta, arról szerényen hallgatva, hogy egyébként egy világválság is volt akkoriban.

Hollik úgy látja, a helyzet egyértelmű: a válságban a baloldal nem segített a vállalkozásokon, cserbenhagyta a magyar embereket és válságkezelés címszó alatt „csak nagyobb bajt csinált az országban”. A baloldalt akkor is Gyurcsány Ferenc vezette, ahogy most is, ezért ha most ők kormányoznának, ugyanúgy csődbe vinnék az országot, ahogy korábban tették – jósolta meg.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz