Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Megvan, ki tölti be a Szájer József által hátrahagyott űrt Brüsszelben

34 éves Balaton-felvidéki kúriatulajdonossal érkezik a melegváltás.

Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.
Szájer József, a melegorgiáról való menekülésébe belebukott egykori fideszes EP-képviselő, a Fidesz alapító tagja, a homofób Alaptörvény szerzője.

Schaller-Baross Ernőt, a Miniszterelnökség jelenlegi nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkárát jelöli a Fidesz-KDNP a homoszexuális orgiába belebukott Szájer József képviselői helyére az Európai Parlamentben.

A Fidesz keddi közleményében idézték Schaller-Baross Ernőt, aki arról magyarázott: több mint tízévnyi külpolitikai szakmai tapasztalattal meggyőződése, hogy a 21. században az európai együttműködés keretei között erős nemzetekre, szuverén államokra és a józan konzervativizmus hangjára van szükség.

Schaller-Baross Ernő 1987-ben született Budapesten, 2010-ben szerzett jogi diplomát a Károli Gáspár Református Egyetemen. 2002 óta a Fidelitas, 2010-től pedig a Fidesz tagja. Egyetemi évei alatt gyakornokként dolgozott az Országgyűlés Képviselői Irodaházában. 2017 és 2018 között a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének külügyi tanácsadójaként tevékenykedett. 2018-tól a Miniszterelnökség nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

És ő volt az a politikus is, aki a Balaton-felvidéki kúriáján a járvány alatt olyan bulit tartott, hogy a tekintetes kormánypotentátok jelentős részének után karanténba kellett vonulniuk.