Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Együtt kerti partizott a koronavírusos Hollik Istvánnal Gulyás Gergely és Orbán Balázs

Egy Balaton-felvidéki kúria lett a vesztük.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. július 3-án.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. július 3-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Az Azonnalinak sikerült megszólaltatnia Hollik Istvánt, aki a Facebook-oldalán jelentette be csütörtökön, hogy egy szombati magánrendezvény után nem érezte jól magát, és kiderült, elkapta a koronavírust.

Hollik a lapnak azt mondta, ez a rendezvény – egy kerti parti volt – ugyanaz, amely miatt Gulyás Gergely és Orbán Balázs hatósági házi karanténba került.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a 24.hu-nak is nyilatkozott. Nekik arról magyarázott, a partin viszonylag kevesen voltak, a szabad ég alatt tartózkodtak, nem hiszi, hogy bárkit megfertőzhetett.

Úgy tudni, a rendezvényt Schaller-Baross Ernő Balaton-felvidéki kúriáján tartották. Schaller-Baross is Gulyás minisztériumában dolgozik, nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkári poszton.

A 24.hu a Fidesz sajtóosztályától azt próbálta megtudni, hogy más politikusok is érintettek lehetnek-e, de egyelőre nem érkezett válasz.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten