Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Szijjártó bejelentette, hogy 2021-ben is megvédik a magyar érdekeket

A pandémiától is, de főleg a migránsoktól és a Brüsszeltől.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Augusto Santos Silva portugál külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Lisszabonban 2020. július 23-án.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Augusto Santos Silva portugál külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Lisszabonban 2020. július 23-án. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás

A kormány 2021-ben is megvédi a magyar érdekeket – mesélte a külgazdasági és külügyminiszter a MTI-nek hétfőn, néhol Orbán Viktor minden sarokban háborút, harcot, lövészárkot vizionáló flúgos retorikáját is felülmúlva.

Szijjártó Péter arról magyarázott, hogy idén is folytatódik a küzdelem a pandémia ellen, ezen harc során pediglen a kormány majd most is megvédi a magyar nemzeti érdekeket, és semmilyen nyomásgyakorlásnak nem fog engedni!

Hogy a túlárazott, szétlopott lélegeztetőgép-beszerzést is vajon egy ilyen kivédetlen nyomásgyakorlásnak köszönhetjük-e, arról a külügyér ezúttal is mélyen hallgatott.

Elmondta azonban, hogy „továbbra is két lábon állunk” az oltóanyag-beszerzés ügyében, „minden egyes sikerrel kecsegtető vakcinafejlesztésnél ott vagyunk, legyen az tőlünk nyugatra vagy keletre”.

„Továbbra is megvédjük magunkat mind a déli határon, mind pedig Brüsszelben az illegális migrációval szemben” – tért rá a lényegre Szijjártó, aki úgy tudja, a világjárvány mellett „egészen biztos” az illegális bevándorlás lesz a másik leglényegesebb kihívás idén (is).

Brüsszel migrációbarát politikája folytatódik, ennek nyomán újabb migrációs nyomásra kell felkészülni – jósolta a fideszes, bárki is mert volna más remélni.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz