Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Orbán Viktor elmesélte, hogy alig tudta megvédeni a magyarokat Soros Györgytől, amikor Orbán Viktor vétózni készült

Nehéz követni minden idők brüsszeli győzelmének keretezését, egy biztos: Soros György.

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én.
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eddiginél hangsúlyosabban kell védeni a magyar nemzeti érdeket Soros Györggyel és az ő hálózatával szemben

– mesélte Orbán Viktor pénteken a szokásos Kossuth rádiós propagandainterjújában.

A miniszterelnök úgy tudja, Soros György több alkalommal is megtámadta Magyarországot, de ami most történt a részéről – a magyar baloldal támogatásával! –, az túlment azon a határon, amit egy ország egyszerűen, vállrándítva tudomásul vehet.

Az mégsem normális, hogy Soros György azon dolgozik Brüsszelben, hogy ott ártson a magyaroknak, ahol csak tud – magyarázta, közelebbről nem kifejtve, mégis hogyan kell elképzelni egy 90 éves öregembert, aki Brüsszelben magyarokra támad.

És „nincsen jól, hogy mi meg itt ülünk, kivédjük ezeket az akciókat, és úgy teszünk, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga” – tette hozzá, azt is állítva:

komoly bravúrokra volt szüksége ahhoz, hogy elhárítsa Soros Györgynek azt a szándékát, amellyel Magyarországnak sok eurómilliárdnyi kárt akart okozni.

A tény ezzel szemben persze az, hogy valójában Orbán Viktor készült megvétózni a költségvetést és a helyreállítási alapot, ami miatt 14 ezer milliárd forinttól eshetett volna el Magyarország, csak mert a magyar kormányfőnek büdös jogállamiság.

Orbán Viktor arról is magyarázott a propagandarádiója hallgatóinak, hogy az Európai Parlament át akarja venni az EU irányítását: az EP-képviselők szerint az EU Brüsszelből áll, a kormányfők felfogása szerint viszont az EU a nemzeti fővárosokban van, Brüsszel nem központ, hanem egy egyeztetési helyszín.

Az EP mögött pedig „egy hálózat található, itt jönnek be a képbe Sorosék”, akik erős pozíciókat építettek ki az EP-ben – kanyarodott vissza megunhatatlan témájához.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag