Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Orbán: „idén kis karácsony lesz”, de örülne, ha a szakemberek másként foglalnának állást

Orbán Viktor miniszterelnök Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján Minszkben 2020. június 5-én.
Orbán Viktor miniszterelnök Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján Minszkben 2020. június 5-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Soros Györggyel kapcsolatos legújabb látomásai mellett Orbán Viktor arról is beszélt péntek reggeli Kossuth rádiós propagandainterjújában, hogy december 27-én vagy 28-án kezdődhet a koronavírus elleni oltások beadása. Első körben 35 ezer embernek elégséges mennyiség érkezik Magyarországra, és első helyen az egészségügyi dolgozókat oltják majd be.

A kormányfő karácsony ünnepéről azt mondta: „idén kis karácsony lesz”, a rokonlátogatásokról most le kell mondani az egészségmegóvás érdekében,

bár magyarázott ő már arról is, hogy idén a Balatonon kell nyaralni, aztán ő is, és a fél pereputtya az Adrián, luxushajókon kötött ki.

Orbán azt is mondta, a szenteste szabályozása még nem világos, erről a hétfői kormányülésen készülnek dönteni, de örülne, ha a szakemberek úgy foglalnának állást, hogy azon az egy estén megengedhetők lazább szabályok. Így például az, hogy a 10 fős családi összejövetelekbe a 14 év alatti gyermekek ne számítsanak bele.

Orbán Viktor azt is közölte, szombat délelőtt szeretne bejelentést tenni arról, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság elhárítását célzó gazdaságvédelmi akciótervnek milyen újabb lépéseit vezetik be január 1-jétől kezdődően.

Utóbbival kapcsolatban tegnapi hír volt, hogy 300 milliárd forintot szórt szét a kormány többek között sportegyesületeknek és mindenféle csókos szervezeteknek, többek között az említett „gazdasági válság elhárítására” létrehozott pénzalapból.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban