Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Szoboszlai Dominik az RB Leipzighez igazolt

Ezzel minden idők legdrágább magyar futballistájává léphetett elő a középpályás.

Szoboszlai Dominik (j2) gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én.
Szoboszlai Dominik (j2) gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik az RB Leipzig labdarúgócsapatához szerződött a Salzburgtól. A 20 éves magyar válogatott középpályás a német klub honlapja szerint négy és fél éves, 2025 júniusáig szóló szerződést írt alá csütörtökön.

Szoboszlaival már 18 játékos – többek között Gulácsi Péter – igazolt az osztrák klubtól a testvéregyesülethez. A lipcsei csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa, Willi Orbán.

Szoboszlai új csapatában a 17-es mezszámot viseli majd, a német Bundesligában január 9-én a Borussia Dortmund ellen mutatkozhat be.

A német klub nem közölte, hogy a Red Bull Salzburg mekkora összeget kap a 12-szeres válogatott játékosért. Korábbi sajtóhírek szerint Szoboszlai szerződésében 25 millió eurós kivásárlási ár szerepelt, amelyet ha a Leipzig kifizetett, akkor minden idők legdrágább magyar futballistájává lépett elő a középpályás. Igaz ez akkor is, ha – amint arról a legutóbbi hírek szóltak – a lipcsei egyesület körülbelül 20 millió eurót fizet érte, és későbbi továbbadás esetén további bónusz jár majd a Salzburgnak.

Kapcsolódó friss hírek

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét