Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Zidane személyesen hívta fel Szoboszlait, hogy igazoljon a Realhoz

Nem ez az első nagy klub, amellyel hírbe hozták.

Szoboszlai Dominik (j2) gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én.
Szoboszlai Dominik (j2) gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Mindenképpen szeretné a télen megszerezni a Real Madrid Szoboszlai Dominiket a Red Bull Salzburgtól – írja a 24.hu a német Bild nyomán.

A magyar válogatott 20 éves legjobbját jelenleg 20-25 millió euróért lehet kivásárolni klubjától, a Bild szerint pedig ennek érdekében maga Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője és korábbi ásza hívta fel Szoboszlait, hogy megérdeklődje, mit tervez a jövőjével, és hogy a csapatába csábítsa.

Ahhoz azonban, hogy a Real ki tudja fizetni Szoboszlai árát, meg kell válnia néhány játékosától. A hírek szerint Isco és Luka Jovic már a télen távozhat a királyi gárdától.

Nem ez az első nagy klub egyébként, amellyel hírbe hozták a magyarokat az Eb-re kilövő játékost. Korábban összeboronálták már Szoboszlait az Arsenallal, a Tottenhammel és az Atlético Madriddal is. A szakemberek többsége úgy véli, a legvalószínűbb, hogy a Lipcsében folytatja majd pályafutását.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt