Hollik István nagyon örül, hogy anya végre nő, apa pedig férfi

Szájer József elvtársa szerint a baloldalnak esze ágában sincs megvédeni az európai keresztény kultúrát és a hagyományos családi értékeket.

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A haza, a családok és a gyermekek védelmének, illetve a „kamupártokkal” szembeni fellépés lehetőségének megerősítéseként értékelte a Fidesz kommunikációs igazgatója a keddi parlamenti szavazások – köztük az alaptörvény módosításának – végeredményét sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hollik István azzal hergelt, hogy „ahogy arra a számítani lehetett”, a baloldal nem szavazta meg egyik törvényjavaslatot sem. Ezzel egyértelművé tették, hogy „eszük ágában sincs megvédeni” az európai keresztény kultúrát, „gyermekeink jogait” és a hagyományos családi értékeket – magyarázta a néhai Szájer József elvtársa anélkül, hogy elröhögte volna magát.

A család az családAkkor is, ha ti agyonveritek otthon az asszonytAkkor is, ha ti meleg partykon orgiáztok, miközben…

Posted by Szentesi Éva on Tuesday, December 15, 2020

„A baloldal számára Soros és a migránsok nagyobb érték, mint a haza, a családok” – állította a kormánypárti politikus isten tudja, miből megállapítva ezt, sőt, Hollik azt is tudni véli, „a gyermekek változtatható és zavaros fogalmak” a baloldal számára.

A valósághoz azonban hozzá tartozik az is, hogy a Fidesz-KDNP politikusai a mai ténykedésükkel az egyedülállók örökbefogadását is ellehetetlenítették,

mert a jövőben egyedülálló szülők csak külön miniszteri engedéllyel fogadhatnak örökbe gyereket.

A változtatás valószínűleg azt a kiskaput zárja be, amellyel eddig az azonos nemű párok is tudtak örökbe fogadni, de a homoszexualitás-gyűlölő kormánypártok szigorítása így már korántsem csak őket sújtja.

Ezek is érdekelhetnek