Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Orbán egyedül, szemben az autópályán: továbbra is vétózza a költségvetést

„Ragaszkodunk az uniós gazdasági és politikai kérdések különválasztásához.”

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én.
Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarország ragaszkodik ahhoz, hogy az uniós költségvetés, valamint a helyreállítási alap gazdasági kérdését külön kell választani a politikai vitákat eredményező jogállamisági rendelettől

– jelentette ki Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió szokásos propagandainterjújában azután, hogy csütörtök este kiderült, a magyar miniszterelnök egyedül maradt zsarolásával, a lengyelek már nem akarják vétóval gáncsolni az Unió költségvetését és a koronavírus-járvány miatti helyreállítási alapot.

„Minden nehézség nélkül el tudjuk fogadni gyorsan a költségvetést és a gazdasági helyreállítási alapot, és a politikai vitákat eredményező rendeletet, amit jogállamisági rendeletnek hívnak, tegyük félre, vitassuk meg később” – magyarázta a kormányfő, jelezve, hogy ő még úgy tudja, Magyarország és Lengyelország erről állapodott meg.

A miniszterelnökök által aláírt magyar-lengyel megállapodás szerint a két kormány azonos álláspontot fog képviselni a vitán, és egyik ország sem fogad el olyan álláspontot, amelyet a másik nem fogad el – bizonygatta Orbán Viktor.

„Nekünk ez a megoldás (…), hogy valami nyilatkozatot hozzáfűznek – mint a tacepaóra rajzszöggel feltűznek valami kis emlékeztetőt –, nem fog menni. Magyarország ragaszkodik ahhoz, hogy a két dolgot külön kell választani”

– izmozott tovább a 27 tagállam közül immár egyedüliként Európa erős, de inkább „eresztény” miniszterelnöke.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt