Bayer pedofil „harcostársáról” beszélt egy műsorban, akiről évtizedekig hallgatott

Bayer pedofil „harcostársáról” beszélt egy műsorban, akiről évtizedekig hallgatott

Bayer Zsolt csütörtök este a Hír TV Háttérkép c. műsorában ejtette el, hogy húsz évvel ezelőtt egy „egykorvolt barátunk, harcostársunk” egy tizenkét órás autóút során megvallotta neki, hogy meleg, majd két évvel később arról beszélt az illető, hogy

azért szeret Thaiföldre járni, mert ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak”.

A hivatkozott rész az alábbi videóban 7:40-től kezdődik:

A kormánypárti fröcsögő, a Fidesz egyik alapítója a Szájer-ügy kapcsán kalandozott messzire, a műsor vendége, Bogár László pedig arról beszélt, hogy a pártban harminc éve tudja „mindenki”, hogy milyen kockázatok vannak „Jóskával kapcsolatban”.

A Bayer által felemlegetett történetnek ugyanakkor nincs köze a Szájer-botrányhoz, ahogy később a blogján korrigálta szavait: „Nem beszéltem fideszes politikusról. Egy régi barátról beszéltem.”

Az mindenesetre érdekes, hogy a folyton mindenféle erkölcsi magaslatokról és a család, illetve a „normalitás” védelméről papoló véleményvezér hogyan tudott húsz évig együtt élni azzal a tudattal, hogy egy „harcostársa” kisfiúkkal dug Thaiföldön.

Szél Bernadett független képviselő pénteken bejelentette, hogy a műsorban elhangozottak miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen és indítványozza Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását.

Kapcsolódó hírek