Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Deutsch: Magyarországon a Fidesz az a párt, amelyik nem akar más hálószobájában kutakodni

A plafon még tart.

Deutsch: Magyarországon a Fidesz az a párt, amelyik nem akar más hálószobájában kutakodni

Szájer József az egyetlen helyes döntést hozta a mandátumáról való lemondással – mantrázta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő az ATV Híradójának adott interjújában, saját kizárásával kapcsolatban pedig azon méltatlankodott, hogy akkor bezzeg senki nem gyűjtött aláírást a Néppártban, amikor a párt elnöke nácizta Orbán Viktort.

Arra a kérdésre, hogy Szájer ügye hogyan egyeztethető össze a keresztény értékrenddel, a politikus úgy reagált, hogy „megérne végre egy misét”, hogy szót váltsanak a nyilvánosság előtt arról, hogy amit a „Fideszt gyűlölő ellenzéki pártok” állítanak, hogy ők mit gondolnak, az nem felel meg annak, hogy mik az ő nézeteik.

Deutsch ennél is tovább ment, s Magyarország jelenkor legkirekesztőbb, legmegbélyegzőbb, nyíltan melegellenes hálószoba-kurkászó pártjának politikusaként azt bírta mondani:

„ma Magyarországon a Fidesz az a párt, aki nem kíván senki a hálószobájában kutakodni, aki mindenkinek meg akarja védeni a személyes élete szabad alakításával kapcsolatos döntését”.

„Ez egy botrány, nyilvánvaló, hogy ez árt annak a politikai közösségnek, amely politikai közösségnek az illető részese. Szívből jövő volt Szájer József nyilatkozatában az a rész, hogy személyes volt az ő hibája. Neki kell ezért a felelősséget vállalni” – tette hozzá, sajnálatát fejezve ki amiatt, hogy a politikai ellenfelek ki akarják terjeszteni a botrány hullámait Szájer József személyén túlra.

„Ilyenkor higgadtan, nyugodtan végig kell hallgatni a kárörvendő hullámot” – magyarázta Deutsch Tamás.