Megszűnik a Barátok közt

Már nem éri el a nézettsége a minimumot sem.

Megszűnik a Barátok közt
Fotó: RTL Sajtóklub

22 év után véget ér a Barátok közt: a Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy az RTL Klub legendás szappanoperája nem éli meg a huszonharmadik születésnapját, a jelenlegi információk szerint jövő nyáron kerülhetnek adásba az utolsó részek.

A Berényi család és szomszédaik, ismerőseik végtelennek tűnő történetét a legsikeresebb időkben több mint 2 millióan követték naponta, már azonban megkopott a nézettsége, az RTL Klub már csak egészen kései időpontokban vetíti a friss epizódokat.

Kolosi Péter, RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek megerősítette a Blikk hírét, azt mondta, a csatorna már nyáron eldöntötte, hogy befejezi a Barátok közt című sorozatot.

„Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült”

– magyarázta Kolosi.

Úgy tudni, a stáb még hónapokig forgatni fog, a nézők pedig körülbelül fél évig még láthatják a Barátok köztet, az utolsó rész valamikor jövő nyáron kerül képernyőre.

Ezek is érdekelhetnek