Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Megszűnik a Barátok közt

Már nem éri el a nézettsége a minimumot sem.

Megszűnik a Barátok közt
Fotó: RTL Sajtóklub

22 év után véget ér a Barátok közt: a Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy az RTL Klub legendás szappanoperája nem éli meg a huszonharmadik születésnapját, a jelenlegi információk szerint jövő nyáron kerülhetnek adásba az utolsó részek.

A Berényi család és szomszédaik, ismerőseik végtelennek tűnő történetét a legsikeresebb időkben több mint 2 millióan követték naponta, már azonban megkopott a nézettsége, az RTL Klub már csak egészen kései időpontokban vetíti a friss epizódokat.

Kolosi Péter, RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek megerősítette a Blikk hírét, azt mondta, a csatorna már nyáron eldöntötte, hogy befejezi a Barátok közt című sorozatot.

„Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült”

– magyarázta Kolosi.

Úgy tudni, a stáb még hónapokig forgatni fog, a nézők pedig körülbelül fél évig még láthatják a Barátok köztet, az utolsó rész valamikor jövő nyáron kerül képernyőre.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz