Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Súlyos fertőzéssel kezelik Körtvélyessy Zsolt színészt, a Barátok közt Hoffer Józsiját

Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház örökös tagja.
Körtvélyessy Zsolt Jászai Mari-díjas magyar színész, érdemes és kiváló művész, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház örökös tagja. Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Szívműtéten esett át a napokban Körtvélyessy Zsolt, és egy hétig még biztosan kórházban marad – írja a Blikk. A 82 éves színészt háromféle antibiotikummal kezelik, hogy megszüntessék a szervezetében kialakult gyulladást.

A lap szerint a műtétre szívritmuszavar miatt volt szükség, a Barátok közt egykori Hoffer Józsija rendszeres fáradékonyságot és szédülést tapasztalt. A két és félórás operáció sikeres volt, és már haza is engedték, amikor azonban a műtéti seb begyulladt, a színész belázasodott és visszakerült a kórházba. Körtvélyessy Zsolt még mindig a kórházban tartózkodik, ahol további kivizsgálások várnak rá.

„Még egy hétig biztosan bent leszek a kórházban, ugyanis elkaptam egy bakteriális fertőzést és egyelőre nem ment le a gyulladás a szervezetemben. Még a tegnapi nap folyamán is nagyon rosszul voltam, rázott a hideg”

– mesélte a Blikknek a színész.

Kapcsolódó friss hírek