Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Államtitkár: 93 hónapja folyamatosan nő a fizetés

Jó híreket kaptak az M1 nézői.

Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium újonnan kinevezett államtitkára a kinevezési okmány átadásán a Sándor-palotában 2020. január 13-án.
Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium újonnan kinevezett államtitkára a kinevezési okmány átadásán a Sándor-palotában 2020. január 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarországon a reálkeresetek 93 hónapja folyamatosan emelkednek – mesélte az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn az M1 propagandacsatorna nézőinek.

Bodó Sándort a Központi Statisztikai Hivatal január-szeptemberi kereseti adatait habosítani hívták be az állami hülyítőközpontba.

Az államtitkár arról magyarázott, Magyarországon a minimálbér és a garantált bérminimum növekedése hatással van a magasabb bérek alakulására is. Ismertette, hogy a magyar minimálbér 2010-ről 2020-ra 73 500 forintról 161 ezer forintra nőtt, hasonló az emelkedés a garantált bérminimum esetében is, 89 500 forintról 210 600 forintra változott, a bruttó bérek 2010-től 81,6, a nettó bérek 84,5 százalékkal emelkedtek.

Hogy 2010 óta mennyit romlott a forint, mennyit drágult a lakhatás, vagy hogy mennyivel kerülnek többe az élelmiszerek, arról Bodó is mélyen hallgatott.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz