Belföld

Drámai bejelentést tett Dobrev Klára, itt a vége

Baleset

Meghalt két ember egy ráckevei gyümölcsösben

Belföld

Magyar Péter már megszólalt: felrobbant a Facebook

Deutsch Tamás úgy tudja, Brüsszel élesítette a „Soros-tervet”

És senkinek ne legyen kétsége a felől, hogy Gyurcsány is Soros!

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én.
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Brüsszel élesítette a „Soros-tervet”, több millió migránst akarnak rákényszeríteni a tagállamokra, és nyíltan fenyegetik azokat az országokat, amelyek a terv útjában állnak – magyarázta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a közösségi oldalára szerdán feltöltött videóban.

A politikus azt is mesélte, kedden az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet, „ami nem más, mint a Soros-terv végrehajtása”.

A terv bemutatásakor ugyanis szerint az Európai Unió belügyi biztosa arról beszélt, hogy sok migráns van Európában, a következő években azonban még több migránsra lesz szükség.

Deutsch Tamás szerint a terv második fontos eleme, hogy a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni.

A terv harmadik fontos elemeként a fideszes politikus azt jelölte meg, hogy „a migránsoknak mindenfajta segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből”.

„Brüsszel és a bevándorláspártiak további több millió migráns betelepítésére készülnek, és minden országra rá akarják ezt kényszeríteni. Az Orbán-kormány, a Fidesz, a KDNP és mi mindannyian, a bevándorlást elutasító magyarok a Soros-terv útjában állunk, ezért mindent bevetnek ellenünk” – fakadt ki.

A Fidesz EP-képviselője azt is tudni véli: „senkinek ne legyen kétsége a felől, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának”.

Ez is érdekelhet: Sándorfalva dupla pörgőrúgással végzi ki a vírust: szétszerelik a köztéri padokat

Kapcsolódó hírek

Enyhítették a rendőrt megharapó püspökladányi férfi ítéletét másodfokon

Gyurcsány azzal fenyeget, hogy a folytatják

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Drogtesztre megy Magyar Péter, Deutsch Tamást is erre buzdítja

Deutsch Tamás Erdélyben gyalázta az EU-t és biztatta az ottaniakat szavazásra

Egy kávézó teraszán kapták el Szentkirályi Alexandrát, Deutsch Tamás közben igyekezett köddé válni

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Drogpolitikai vitára hívta Deutsch Tamást a Kutyapárt

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!