Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Deutsch Tamás úgy tudja, Brüsszel élesítette a „Soros-tervet”

És senkinek ne legyen kétsége a felől, hogy Gyurcsány is Soros!

RövidenRöviden
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én.
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Brüsszel élesítette a „Soros-tervet”, több millió migránst akarnak rákényszeríteni a tagállamokra, és nyíltan fenyegetik azokat az országokat, amelyek a terv útjában állnak – magyarázta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a közösségi oldalára szerdán feltöltött videóban.

A politikus azt is mesélte, kedden az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet, „ami nem más, mint a Soros-terv végrehajtása”.

A terv bemutatásakor ugyanis szerint az Európai Unió belügyi biztosa arról beszélt, hogy sok migráns van Európában, a következő években azonban még több migránsra lesz szükség.

Deutsch Tamás szerint a terv második fontos eleme, hogy a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni.

A terv harmadik fontos elemeként a fideszes politikus azt jelölte meg, hogy „a migránsoknak mindenfajta segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből”.

„Brüsszel és a bevándorláspártiak további több millió migráns betelepítésére készülnek, és minden országra rá akarják ezt kényszeríteni. Az Orbán-kormány, a Fidesz, a KDNP és mi mindannyian, a bevándorlást elutasító magyarok a Soros-terv útjában állunk, ezért mindent bevetnek ellenünk” – fakadt ki.

A Fidesz EP-képviselője azt is tudni véli: „senkinek ne legyen kétsége a felől, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Deutsch Tamás úgy tudja, a „dollárbaloldal” el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot