Pumped Gabo: „semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt”

Úgy véli, akkora a baj, hogy a mostani helyzetben egyenes út vezet az exekhez.

Pumped Gabo: „semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt”
Fotó: Instagram/Pumped Gabo

Rendesen megviseli Pumped Gabót a kijárási tilalom: mellnagyobbításon átesett barátnőjét látogatta meg éppen, amikor este 8-at ütött az óra.

„A minap történt velem egy sztori. Meglátogattam egy kedves barátnőmet késő délután. Szegényke lábadozott, kórházban volt, műtötték. A meglévő 500-asokat cserélték neki 830-asokra. Átmentem megnézni hogy minden rendben-e vele. ..aztán elszundítottam véletlenül. Valamicskével 20:00 után ébredtem meg. Nos, vagyunk olyan jóban hogy nem zavart haza, de mi lett volna ha haza zavar ?? Én nem puncsolok senkinek. Mit mondok a rendőrnek?? Hiba a rendszerben???”

fejtegette a korábban Greenpeace-aktivistának állt Pumped.

Úgy folytatta, ezután ráírt egy másik, nem annyira közeli barátnőjére, hogy ha kutyát sétáltat, sétáltassák el odáig, ahol meg tudja venni a gyúrós reggelijét. Sajnos azonban ez nem jött össze.

„Egy hete tart ez a cucc. Semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt… olyankor kinek van kedve ??”

– lamentál Pumped, arról is keseregve, hogy most csak az Instagramon lehet udvarolni, ami problémás lehet, mert mi van, ha a kiszemelt élőben nem olyan, mint a fotókon, és akkor másnap reggelig kerülgetni kell. Úgy véli, akkora a baj, hogy a mostani helyzetben egyenes út vezet az exekhez.

Ezek is érdekelhetnek