Pumped Gabo környezetvédőnek állt, hogy „ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra”

Pumped Gabo környezetvédőnek állt, hogy „ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra”

Nagy hatással volt rá David Attenborough filmje.

Pumped Gabohoz is eljutott David Attenborough „Egy élet a bolygónkon” című filmje, mely a Föld pusztulására hívja fel a figyelmet, a kigyúrt celeb pedig elkezdett aggódni a Balaton Soundért.

„Minden álmom, hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, »Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk, de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?«”

írta Instagram-oldalán a környezetvédelmileg megvilágosodott Pumped, miután a Greenpeace munkatársaival is felvette a kapcsolatot, akik „kajak fain emberek”.

Elhatározta, hogy mostantól több olyan tartalmat posztol majd, melyben elmondja, mit lehet tenni annak érdekében, hogy „még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” … Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?“ ♥️ Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100évben is. Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt ? 😊♥️

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Instagram/pumped_gabo

Kapcsolódó hírek