Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

A törököket is legyőzte és feljutott az élvonalba a magyar válogatott

Akár még világbajnoki részvételt is érhet a győzelem.

Varga Kevin (b) és Sigér Dávid (j), a két gólszerző a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Törökország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 18-án. A magyar válogatott 2-0-ra győzött.
Varga Kevin (b) és Sigér Dávid (j), a két gólszerző a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Törökország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 18-án. A magyar válogatott 2-0-ra győzött. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott megnyerte csoportját a Nemzetek Ligája másodosztályát jelentő B divízióban, és feljutott az élvonalba, mivel szerdán az utolsó, hatodik fordulóban 2-0-s győzelmet aratott a török csapat felett, míg az eddig éllovas oroszok kikaptak Szerbiában.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata Sigér Dávid találatával szerzett vezetést az 57. percben, a végeredményt pedig a csereként beálló Varga Kevin állította be a hosszabbításban. Mindkét gólszerzőnek ez volt az első találata a címeres mezben.

https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1329170416720637953

A jövő évi Európa-bajnokságra kijutott magyarok, akik immár hat találkozó óta veretlenek, a csoportelsőséggel feljutottak a Nemzetek Ligája élvonalába, egyúttal akár világbajnoki pótselejtezős helyhez is juthatnak, de ez csak a vb-selejtezők jövő novemberi zárásakor derül majd ki.