A TV2 egy darabig biztosan nem kér Curtisből

A Sztárban sztár producere szerint mindenképpen jogi útra terelik a Curtis-ügyet.

A TV2 egy darabig biztosan nem kér Curtisből
Fotó: Facebook/Curtis

Németh Ádám, a Sztárban sztár kreatív producere a Retro Rádió péntek reggeli műsorának vendége volt, ahol a Curtis eltűnése miatt kirobbant botrányról beszélt.

„Curtis esélyes volt a győzelemre, magasan vezette a statisztikákat az egyik produkciója. A bocsánatkérés lehetőségét megadtuk neki egy plusz produkcióval, de ezért már nem kapott pénzt”

– mondta a producer arról, hogy miért léphetett fel Curtis a döntőben.

Korábban felröppent a hír arról, hogy Curtisnek súlyos kártérítést kell fizetnie. A producer a kártérítés összegéről nem beszélhetett, de azt elmondta, hogy mindenképpen jogi úton rendezik az ügyet, vagyis nem valószínű, hogy a közeljövőben feltűnik a TV2 képernyőjén az énekes.

„Van a versenyzőknek egy koordinátora, akik tartják velük a kapcsolatot. 10 órára kell érkezni, hogy mindent elpróbáljunk. Ha nincs ott egy szereplő, akkor azt elég nehéz megoldani. Már ekkor fel kellett készülnünk, hogy csak később, vagy abszolút nem érkezik meg. A kaput nyitva hagytuk, de délután 2-3 óra magasságában lemondtam arról, hogy megérkezik”

– magyarázta Németh a történtekkel kapcsolatban, aki azt is elárulva, hogy még a rapper családját is bevonták Curtis keresésébe.

Ezek is érdekelhetnek