Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Jogi lépésekre számíthat Curtis, amiért nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében

Következménye lesz a vasárnapi „felszívódásnak”.

Jogi lépésekre számíthat Curtis, amiért nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében
Fotó: Facebook/Curtis

Szerződésszegés miatt jogi útra tereli a TV2 Curtis vasárnapi „felszívódását”, amikor is a rapper mindenféle előzetes jelzés nélkül nem érkezett meg a Sztárban sztár élő adásába.

A csatorna szerint azzal, hogy Curtis nem jelent meg az elődöntőben cserbenhagyta a rajongóit, a Sztárban Sztár nézőit és stábját. A TV2 döntése értelmében így versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket – írja a 24.hu cikke.

„Az tagadhatatlan, hogy Curtis is sokat tett a Sztárban Sztár hetedik évadának sikeréért, a nézők szerették, ezt az is bizonyítja, hogy a tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%). A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. Természetesen ezért díjazásban nem részesül”

– idézi a 24.hu a csatorna közleményét.

Curtis hétfőn szólalt meg távolmaradása kapcsán, azt írta: még nem tudta feldolgozni édesapja elvesztését, és képtelen volt elindulni és szórakoztatni Mindenszentekkor. Facebook-posztja azonban, melyben mindezt bejelentette, azóta rejtélyes módon eltűnt, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.