Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Nyolc általánossal keresnek segédápolókat, betegszállítókat Budapesten

Mentőápoló védőfelszerelést vesz fel az Országos Mentőszolgálat Mohács utcai állomásán 2020. március 10-én.
Mentőápoló védőfelszerelést vesz fel az Országos Mentőszolgálat Mohács utcai állomásán 2020. március 10-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az Index vette észre, hogy egy október végi Facebook-poszt szerint azonnali munkakezdéssel segédápolót keres a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, de betegszállító és műtőssegéd pozícióra is van felvétel.

A segédápolói munkakör betöltéséhez elég a nyolc általános, bár büntetlen előéletűnek kell lenni és az egészségügyi alkalmasságin is meg kell felelni. A betegellátásban szerzett tapasztalat és a középfokú végzettség csupán előny, de nem feltétel – szól a felhívás.

Aki betegszállítónak jelentkezne, annak is elég a nyolc általános; ha már van érettségi, betegszállítói gyakorlat, vagy betegszállítói képesség, az csak plusz előny. A műtőssegédeknél is a nyolc általános a minimum kritérium.

A kórház mindegyik munkakört a kiemelt bérezés, az ingyenes kórházi továbbképzés, a kedvezményes étkezés és a szálláslehetőség ígéretével próbálja vonzóbbá tenni.

Az álláshirdetések az intézmény honlapján is elérhetők, azokban az áll, hogy a jelentkezés benyújtásának határideje, és a jelentkezés elbírálása is folyamatos.

Kapcsolódó friss hírek