Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Fidesz: Karácsonyék kitiltanák a nyugdíjasokat a buszokról, villamosokról

Az MTI írja a szálasizó fideszes heccoldalra hivatkozva, úgyhogy biztos igaz lehet!

Fidesz: Karácsonyék kitiltanák a nyugdíjasokat a buszokról, villamosokról

A koronavírus okozta járványhelyzetben a BKV-járatait sűríteni kell, és a nyugdíjasok számára is lehetővé kell tenni a biztonságos közlekedést – magyarázta Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerdán a Facebookon közzétett videóban.

A videó fölött – a Fidesz Budapest közösségi oldalán – valamilyen fura, csak általuk hallucinált tévképzet nyomán azt is írták, hogy:

„Karácsony pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról és a villamosról!”

Karácsony pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról és a villamosról! Járványhelyzetben a járatokat sűríteni kell és mindenki számára biztonságossá kell tenni a közlekedést! 🇭🇺

Posted by Fidesz Budapest on Wednesday, October 28, 2020

Ismét egy értelmetlen és értelmezhetetlen javaslat Karácsony Gergely pártjától; a koronavírus-járvány ideje alatt nem korlátozni kell az embereket a szabad mozgásukban, hanem segíteni nekik – fakadt ki Láng Zsolt a felvételen, mely amiatt sem teljesen érthető, hogy éppen nemrég derült ki: a Fidesz folyamatos hisztériázásával ellentétben a budapestieknek semmi bajuk nincs Karácsonnyal, simán újraválasztanák ismét.

A Fidesz Budapest oldal volt egyébként az is, amelyik nemrég Szálasi Ferencre montírozott Karácsony-képpel uszított a főpolgármester ellen, majd amikor lebuktak, bolsevistázni kezdtek.