Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Szálasira montírozott Karácsony-képpel uszított a Fidesz, majd mikor lebuktak, bolsevistázni kezdtek

Nem bírnak az elfojtott nyilas-fétisükkel, de szerintük erről is Karácsony tehet.

Szálasira montírozott Karácsony-képpel uszított a Fidesz, majd mikor lebuktak, bolsevistázni kezdtek

Szerda délelőtt olyan kép jelent meg a Fidesz Budapest nevű Facebook-oldalon, melyen Karácsony Gergely főpolgármester fejét a háborús bűnösként elítélt és kivégzett nyilas „nemzetvezető”, egykori miniszterelnök, Szálasi Ferenc fotójára montírozták rá.

A „művet” azóta letörölték, Karácsony Gergely posztjában azonban még elérhető:

Nem volt kétségem soha, hogy a Fidesz politikai ellenfeleként aljas és hazug támadások sora vár rám…

Posted by Karácsony Gergely on Wednesday, June 17, 2020

A főpolgármester az újabb mélypontjára érkezett fideszes ocsmánykodás kapcsán úgy fogalmazott: „nem volt kétségem soha, hogy a Fidesz politikai ellenfeleként aljas és hazug támadások sora vár rám főpolgármester-jelöltként, de főpolgármesterként végképp”, ezt azonban nem akarja a „szokásos vállrándítással” letudni.

„A budapesti Fidesz szerint lehet a háborús pusztítással, a nyilasterrorral viccelődni. Szerintem nem lehet. A budapesti Fidesz szerint belefér, ha emberek ezreinek meggyilkolását, emberek millióinak szenvedését szimbolizáló fotót használják a politikai ellenfeleket lejáratni akaró kommunikációban. Szerintem ez megengedhetetlen. Nem magam miatt, hanem ennek az országnak, ennek a városnak a múltja, jelene és a jövője miatt is. Ez nem politika, ez nem vita, ez aljas és ostoba, az a bizonyos szottyos gyűlölet, aminek nincs helye Budapesten, nincs helye az országban, nincs helye semmiféle politikai vitában”

– írta az eset kapcsán.

A 444.hu kereste a Facebook-oldalt, ahol állították: a „mémet” úgy kapták, és az oldal szerkesztője nem ismerte fel a híres történelmi fotót, hogy azon Szálasi nézi kivégzése előtt a Dunát, ott, ahol a nyilasok a folyóba lőtték a zsidókat.

A Fidesz Budapest ezután megjelentett egy posztot, melyben arról magyaráznak, hogy „visszautasítják Karácsony Gergely rágalmait”, szerintük ugyanis „egy normális ember nem Szálasi-képpel ébred reggelente” (hanem Sorossal, ugye, másrészt a fotó az alapműveltséghez tartozó kordokumentum, illene ismerni – a szerk.), és különben is, szerintük a főpolgármester az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy nyolc hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban!

„Kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja! Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit. Régi, bevált bolsevista módszer”

– zárul a Fidesz Budapest mosakodása, egyszersmind világossá téve, hogy ha esetleg tudatlanságból vagy merő aljasságból háborús bűnösként ábrázolják Karácsony Gergelyt, akkor természetesen arról is csak Karácsony Gergely tehet.