Gáspár Evelin nem szül gyereket „erre a rohadó világra”

Showman édesapja nem örül a döntésének.

Gáspár Evelin nem szül gyereket „erre a rohadó világra”

Nem akar gyereket szülni, és arra is felkészült, hogy egyedül élje le az életét

– ezt mondta Gáspár Evelin a LifeTV Bréking című műsorában. Az idősebb Gáspár lány arról is beszélt, ez nem egy friss döntés, nyolc éves kora óta ezt mondja a szüleinek.

„Nehéz olyan valakit találni, akinek szülne az ember. Erre a rohadó világra minek is, ahol mindenki csak becsap, megcsal és hazudik. Ráadásul itt van ez a koronavírus is, én így nem vállalnék gyereket. Úgy érzem, az anyagi stabilitásom sincs meg hozzá, de nem is érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy gyereket neveljek”

magyarázta ezt már a Blikknek, hozzátéve, hogy a sok csalódás is közrejátszhatott abban, hogy nem ébredtek fel benne az anyai ösztönök. Sőt, szerinte a helyzet nem is fog változni:

„Már 26 éves vagyok, eddig nem találtam megfelelő partnert, szerintem már nem is fogok. Édesapám akart mellénk egy harmadik gyereket, meg hogy tőlem is legyen unokája, de már beletörődött, hogy nem lesz. Virág komoly kapcsolatban él, nem tudom, nekik lesz-e babájuk. Egy biztos, én és anyum nem vágyunk rá, egyikünk se bírja a gyereksírást.”

A Blikk ezek után kíváncsi volt Gáspár Győző véleményére is a témában, a showman azonban szűkszavúan azt nyilatkozta: „Nem tudok erre mit mondani”.

Kapcsolódó hírek