Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Gazdaság

Jó hírt kaptak az albérletben élők

Semjén úgy tudja, az EU ma bűnben él, de nem bűnben fogant

Illetve alma, messze az alapító atyák almafájától.

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (k) beszél, mellette Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője (b) és Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere (j) a Kereszténydemokrata Néppárt Önkormányzati Tanácsának győri ülése kapcsán tartott sajtótájékoztatón 2020. október 1-jén.
Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (k) beszél, mellette Simicskó István, a KDNP parlamenti frakcióvezetője (b) és Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP), Győr polgármestere (j) a Kereszténydemokrata Néppárt Önkormányzati Tanácsának győri ülése kapcsán tartott sajtótájékoztatón 2020. október 1-jén. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az Európai Unió és annak értékei kereszténydemokrata értékek, ezért amikor a „brüsszeli demokráciával harcolunk”, akkor mi vagyunk hűségesek az alapító atyák örökségéhez – állította Semjén Zsolt KDNP-elnök, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes csütörtökön Győrben, egyúttal világossá téve, hogy ezek szerint létezik külön „brüsszeli demokrácia”, meg az a fajta, amiről a magyar kormány azt gondolja, hogy demokrácia.

Semjén Zsolt a KDNP Önkormányzati Tanácsának ülésén arról magyarázott, hogy a mostani „európai uniós bürokrácia olyan alma, amely messze elgurult az alapító atyák almafájától”.

„Ma az EU bűnben él, de nem bűnben fogant” – állapította meg.

A mi küldetésünk az, hogy visszatérjünk az alapító atyák örökségéhez, a keresztény civilizációhoz, a nemzetek szuverenitásához és a család örökségéhez – tette hozzá.

Simicskó István, a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője ugyanitt arról beszélt: a pártnak és minden képviselőjének, tagjának az a világos jövőképe, hogy a kereszténydemokráciát és a magyar államot erősítse, megvédje a családokat és a munkahelyeket.

Ebben a KDNP-s politikusokra az egész országban lehet számítani

– nagyképűsködött az évek óta egyetlen közvélemény-kutató által sem kimutatott támogatottságú fantompárt politikusa.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!