Fluor Tomi: „Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?”

Dóra Dóra homoszexuális támadást szimatolt egy mesekönyvben.

Fluor Tomi: „Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?”
Fotó: Facebook/Fluor Tomi

Dúró Dóra a napokban teátrális sajtótájékoztatón mutatta be, hogy szerinte „mi a teendő” a Meseország mindenkié című mesekönyvvel, melyben több kisebbség mellett LMBTQ-karakterek is szerepelnek: a Mi Hazánk politikusa ledarálta a könyv lapjait, mert azok szerinte a homoszexualitást propagálják, ami az ő világában „a gyerekek egészséges fejlődése és a magyar kultúra elleni támadás”.

https://www.youtube.com/watch?v=5UOyKa0_jZw

A könyvpusztítás kapcsán a 24.hu megszólaltatta Fluor Tomit, aki az utóbbi időben több markáns közéleti kérdésben is állást foglalt. Az énekes szerint Dúró Dóra egy olyan könyvön akadt fenn, ami az elfogadásról szól,

„hogy ne csúfold a fogyatékkal élőt, ne legyél előítéletes a romákkal és legyen benned érzékenység az öregek felé. Szerinte ezek aberrált dolgok, és számára csak a tökéletes magyar ember tekinthető embernek”.

– mondta a szélsőjobbos politikusnőről, hozzátéve: „Az igazi kérdés az, hogy neki miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik. A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már.”

Fluor Tomi arról is beszélt, szerint nem vall magas jellemre, ha valaki gyűlöletből próbál identitást kialakítani.

„Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié, ha már úgyis pártok mondják meg, hogy ki a magyar meg ki nem. Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?” – zárta szavait.

Dúró Dóra akciójára a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése is reagált, azt írták,

egy könyv megsemmisítése „közösségvállalás a náci könyvégetők és a kommunista könyvzúzdák örökségével”.

Kapcsolódó hírek